WIJ SAMEN VOORUIT werken bij thyssenkrupp Veerhaven
Op ons kantoor en op de boten werken zo’n 185 mensen. Allemaal in een functie die bij hen past. Dat is belangrijk, zodat jij je thuisvoelt. Dat is precies wat werken bij thyssenkrupp Veerhaven is. Het voelt als thuiskomen doordat je werkt in een hecht team en in een prettige werkomgeving.

Instappen in de binnenvaart

Je hebt de keuze gemaakt om in een wereld te werken waar van alles te beleven valt en je jezelf eindeloos kunt blijven ontwikkelen. Wij willen ervoor zorgen dat je niet tussen wal en schip raakt en daarom helpen we je met een handig werkboek. In dit werkboek vind je alle informatie over het sollicitatieproces, de ontwikkelingsmogelijkheden aan boord en de switch in je carrière. En wil je weten of je nog happy bent met je huidige job? Vul dan de tussentijdse checklist in!
Werkboek instappen in de binnenvaart

Direct solliciteren bij thyssenkrupp Veerhaven

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op onze duwboten willen werken. Hieronder vind je de recente vacatures. Zie je geen passende job voor jou? Je open sollicitatie is altijd welkom! Wil je graag bij ons werken en heb je nog geen ervaring? Ook dan kun je reageren! Ontdek via de knop hieronder hoe onze interne opleiding in elkaar zit.

Duurzame Inzetbaarheid

Iedereen, in welke functie dan ook, is belangrijk. Wij willen dat je zuinig bent op jezelf en dat zijn wij ook op jou. We willen dat je lang en met veel plezier bij ons kunt en wilt blijven werken. We helpen jou daarbij door aandacht te geven aan een omgeving waarin je gezond kunt blijven, betrokken kunt zijn en je jezelf kunt ontwikkelen. Daarom investeren wij in onze mensen. Dat noemen we ook wel Duurzaam Inzetbaar zijn. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen.
Wij.samen.vitaal.
Collega's Collega's Collega's Collega's

Wil

Huishoudelijke Dienst

"Ik werk al meer dan 40 jaar bij de huishoudelijke dienst van thyssenkrupp Veerhaven. Eigenlijk mag ik al met pensioen. Maar ik moet er niet aan denken dat ik hiermee moet stoppen. Het is mijn eigen tokootje en ik zou het heel erg missen. Nee hoor, ik stop pas als mijn tong op mijn schoenen hangt."

Robert

Afdeling SHEQS

“We zullen altijd blijven proberen om de zaken dusdanig te organiseren dat het voor de medewerkers het minst energie kost. Zo efficiënt mogelijk dus. Daarom maken we instructiefilms in plaats van allerlei voorschriften op papier. Misschien maken we regelgeving daar zelfs ook nog wel een beetje leuker mee.”

Roel

Afdeling Boekhouding

Roel, hoofd afdeling boekhouding, is trots op zijn medewerkers: “De kracht van onze afdeling is dat het werk rouleert. Iedereen heeft zijn/haar eigen taak en voorkeuren, maar het is altijd in overleg. Zo kunnen we elkaar altijd helpen en bijspringen waar nodig.”

Jeroen: “Hier heerst een heel andere cultuur dan op een accountantskantoor. Dit past beter bij mijn persoonlijkheid.”

Stephanie

Afdeling secretariaat Rijnvaart en agenturen

“Ons proces begint in Duitsland bij thyssenkrupp Steel. Die koopt wereldwijd ladingen kolen en erts in, die per schip vervoerd worden naar o.a. de EECV. Wij klaren de ladingen van de zeeschepen in bij de Douane. Daarna worden ze gelost en worden onze duwbakken gevuld. Wij weten precies van ieder zeeschip welke lading het heeft, wat de waarde is van die lading, waar het vandaan komt en waar het heengaat.”

Werken en leren bij thyssenkrupp Veerhaven

Wil je graag bij ons werken en heb je nog geen ervaring? Ook dan kun je reageren! Lees hier hoe onze interne opleiding in elkaar zit.

Werken & leren
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
thyssenkrupp Veerhaven BV Duwvaartrederij
© 2021 thyssenkrupp Veerhaven BV Alle rechten voorbehouden.
Intranet E-portal Disclaimer Privacy